Nu har alla i glasskullen flyttat hemifrån. Allt blev inte riktigt som planerat, men nu återgår vi till det vanliga livet här. Anders, jag och våra 3 hundar. Unika Huxii och Unni blev som planerat kvar här i ett par veckor i väntan på att nya hussar och mattar fick till ledighet på bästa sätt. Huxii flyttade hem till pappa Sixten några dagar innan han fyllde 10 veckor. Lilla Unni flyttade till Helen i Malmö på 10 veckorsdagen. Allt har enligt rapporter gått väldigt bra och de beskrivs som nyfikna trygga små individer och trivs gott i sina nya hem. 

Underbara Ulla som flyttade till Varberg samma dag som hon blev 8 veckor bodde endast kvar hos Kristin 1,5 vecka. Sen kom hon tillbaka till oss pga att en oplanerad situation uppstod som gjorde att Kristin inte kunde behålla henne. Vi hade gott om intressenter på kullen så att hitta ett nytt hem till Ulla var inga svårigheter alls. Men så klart behövdes det några dagars planering innan hon kunde flytta till sin nya familj. 

När Huxii och Unni flyttade ut fick Ulla några dagar med oss där hon fick leva familjeliv med oss. Full fart med storasyster Tuffa. Kvällsmys i soffan framför tv:n och självklart trängas med oss i sängen. Utflykter med bilen och promenader med hela flocken. I lördags var det dags för henne att flytta hemifrån. Nya matten Mirja kom och ömsesidig kärlek uppstod på en gång. Vägen hem blev lång då flytten gick till Östersund. Men vi fick rapport om att allt gått bra och att Ulla mestadels sovit gott både i bilen och en natt med stugvistelse på resan hem. Väl hemma var det fullt ös och en massa bus i snön. Ulla kommer att tillbringa dagarna på Östersunds djursjukhus ihop med matte som jobbar där. Kommer att bli så bra!

Nu har vi en veckas semester, den inleddes med att städa och iordningställa hemmet och riva valphagen. Vi planerar också några dagar med husvagnen ihop med våra hundar. 

Lycka till i livet små glassar och tack till våra valpköpare för både fina bilder och rapporter. 

Nu sätter vi punkt för valpbloggen tills nästa gång! 

På återseende!

// Lena

Uraxa och Helen

Huxii, Henrik och Kristina

Unni och Helen

Underbara Ulla och Mirja

Tiden har gått fort